SharePoint 2013 – troubleshooting: Display blank white pages

Issue

Most of the time SharePoint 2013 environment related issue of blank pages display seems a strange issue.

SharePoint Site is showing Blank white page on Contribute, Edit, Full Control permissions (Except Read), in Read permission user is able to access and can see everything on SharePoint Site.

Nothing found in logs.

In developer tools, Network tab it’s showing below three lines:

http://abc.com/sitename/Documents/Forms/AllItems.aspx
/favicon.ico
http://abc.com/favicon.ico?RedirectFromIntranet=true

Randered page showing

<html><head><META HTTP-EQUIV=”Content-Type” CONTENT=”text/html; charset=utf-8″>
<meta name=”Robots” content=”NOINDEX ” /></head><body></body>

var gearPage = document.getElementById(‘GearPage’);
if(null != gearPage)
{
gearPage.parentNode.removeChild(gearPage);
document.title = “Error”;
}

</html>

Solution

Please use below steps to resolve the issue,

  1. Installation February 2016 CU for SharePoint 2013   or above
  2. Re-run the SharePoint Product Configuration Wizard
  3. Verify the issue resolution
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s